Velkommen til Famly

Kære forældre

Godt nytår til jer alle. Vi glæder os til endnu et års samarbejde med jer og håber, at vi snart kan mødes inde i huset igen.

Vi overgår til digital kommunikation.

Famly er jeres digitale indgang til al skriftlig kommunikation mellem hjem og institution. Som forældre kan I læse informationer, dagsseddel, begivenheder m.m. og få et samlet overblik over jeres barns hverdag i Børnehuset Gemmet.

Senere i dag får I en invitation fra Famly.

Vi opfordrer selvfølgelig stadig til at se på billeder og dagssedler med dit barn og snakke om de oplevelser det har haft.

Famly vil primært blive brugt som en envejskommunikationsplatform.

Det er vores ønske, at I på Famly kommunikerer korte beskeder samt skriver, hvem der henter, samt registrerer ferie og sygdom. I denne corona-tid kan I også bede stuen om at ringe jer op, hvis I gerne vil tale med en pædagog. Vores ønske er at bruge mindst mulig tid med en tablet i hånden og mest mulig tid sammen med jeres børn.

Vi kommunikerer om jeres barns trivsel og udvikling i garderoben, på fysiske møder eller evt. over telefon.

På Famly skal du opdatere dine kontaktoplysninger, tag stilling til samtykker/tilladelser, udfyld stamkort og uploade et profilbillede af dit barn.

Under ”kontakter” kan I tilføje flere personer, der kan følge med, I bestemmer selv, hvilke roller de skal have.

Hvis I har brug for hjælp eller har spørgsmål om brugen af appen, er der i appen en indbygget hjælpe-/supportfunktion, hvor man kan se ofte stillede spørgsmål eller direkte få kontakt med teknikken.

Billeder
Vi vil dele billeder af læringsmiljøer og børnefællesskaber. Billederne vil fortælle om, hvad børne­ne er optaget af, og hvilke tilbud personalet har stået for. Forvent ikke billeder af dit barn hver dag, og du vil heller ikke finde portrætbilleder. Det er ikke vores intention, at der skal være mange billeder, da fotografering tager tid, og den tid går fra vores samvær med børnene.

Vi håber, I vil læse vores dokumentationer fra hverdagen sammen med jeres barn, evt. tale om det, og i øvrigt vise barnet billederne og tale om dem med barnet. Det vil skabe god sammenhæng mellem hjemmet og institutionen. Desuden vil I have noget konkret at tale om, hvilket ofte gør det lettere at samtale med dit barn. Hav tålmodighed, så dit barn får tid til at fortælle om sine oplevel­ser.

Sovetider
Vi skriver sovetiderne ind i Famly, for de børn, der sover i krybberummet. De børn, der sover i fællesrummet (stuerne), sover jo i det samme tidsrum hver dag fra 12.15 til 13.45.

Vi har afprøvet systemet lidt de seneste uger, men forvent at vi de første par uger tager det stille og roligt, da vi stadig skal øve os i at få den daglige dokumentation ud til jer.

Vi håber, vores nye kommunikationsværktøj bliver til stor glæde for os alle.

God weekend

Merete og co.
7.1.2022

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.