Nyhedsbrev juni 2022

Kære forældre

Fra næste uge starter sommerferieperioden rigtigt her i Børnehuset Gemmet.

Solcreme
Husk at smøre jeres børn ind i solcreme om morgenen. Hvis du har glemt det, står der i fællesrummet en flaske solcreme, I kan låne. Vi smører alle børn ind igen efter frokost/lur.

Vi opfordrer til at dække barnets overkrop og skuldre med en kortærmet T-shirt og hovedet med en som­merhat/kasket, da det er den bedste sikring mod solskoldning.

Sammenlægning af stuer
Hele sommeren vil Blå stues børn og personale være fordelt på andre stuer. Midt på sommeren vil der eventuelt blive lukket endnu en stue.

Mange børn vil gå på besøg på andre stuer, blandt andet for at lege med gode legekammerater, så I vil ofte finde jeres barn på en anden stue om eftermiddagen.

Når vi lukker stuer og samler børn om eftermiddagen, er det dels for at samle børnene i grupper, der er store nok til at skabe leg og aktivitet, dels for ikke at bruge mere personale end nødvendigt i forhold til antallet af fremmødte børn. Det bakker også meget fint op om, at vores børn skal føle sig trygge ved at bruge hele huset.

Aktiviteter i uge 26, 27, 28, 29, 30, 31 og evt. 32
Sommeren betyder masser af leg og aktiviteter på legepladsen, mange ture ud af huset og mange aktivitet­er på tværs af stuerne, både inde og ude. Alle ture og aktiviteter arrangeres kl. 9.15, så vær her på dette tidspunkt, ellers er det andre børn der f.eks. kommer med på tur.

Børn, der er født i 2017 og 2018, sørger vi for at blande på tværs af alder og stue, for at de skal få gode relationer til mange legekammerater og mulighed for spejling i mange børn.

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag vil der være planlagte aktiviteter for 12-14 børn, født i 2017 og 2018. Det betyder altså ikke, at dit barn deltager i en på forhånd planlagt aktiviteter fire dage på en uge, men at personalet på forhånd arrangerer en særlig aktivitet for 12-14 børn i denne gruppe de fire dage.

Børn, der er blevet tre år, eller bliver det senest i august 2022, vil om onsdagen blive tilbudt en på forhånd planlagt aktivitet eller tur med 9-12 børn. Også her gælder det, at dit barn ikke nødvendigvis er med på tur hver onsdag.

Der vil naturligvis blive dokumenteret hver dag, så I ved, om jeres barn har været med, og hvad børnene har deltaget i, oplevet og lært.

Hvis I får lyst til at følge med i vores organisering, hænger planen på døren ved kontoret.

Ovenstående fordeling af børn handler mest om organisering af personalet. Der vil stadig være masser af ture og aktiviteter med udgangspunkt i stuerne. Så kom glad til en skøn tid.

Sommerbilleder
Til venstre for døren til Blå stue kan I løbende se billeder af sommerlivet på legepladsen. Tal meget gerne om billederne med jeres børn, også selv om de ikke er med på billedet. Måske kan dit barn fortælle dig, hvem der er på billederne, og hvad de leger. Så får I et ”fælles tredje”, som jeres barn kan fortælle jer om.

Personaleændring
Oliver der er pædagogmedhjælper på Gul stue, har desværre valgt at opsige sin stilling, det er vi meget kede af, men heldigvis starter Dea i hans stilling fra mandag den 27. juni. Dea har været vikar i hele huset i syv måneder.

Vi ønsker alle en skøn sommer og en dejlig ferie.

Hilsen

Merete
24. juni 2022

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.