Nyt juli 2021

Kære forældre

Jeg har en helt fantastisk nyhed at dele med jer. I starten af juni søgte vi en ny pædagog og havde to til samtale. De var så søde og dygtige, at vi ansatte dem begge. Det betyder, at vi er tæt på de minimumsnormeringer, der starter fra 2022 i København.

De to nye pædagoger, Linette og Clara, begynder 1. august 2021. Det betyder, at vi i Børnehuset Gemmet vil være 17 pædagoger, to studerende fra pædagoguddannelsen og to pædagogmedhjælpere. En pædagog på barsel er erstattet af en pædagogmedhjælper frem til starten af december. Det er en virkelig stor andel af pædagoger – også selv om de ikke alle er ansat på fuld tid. Læs mere om personale nederst i dette brev.

Sommer og sommerferie 
Vi er netop trådt ind i sommerferieugerne. Det bliver dejligt med sol, sommer og ferie.

Som tidligere nævnt har vi ingen uger, hvor vi har lukket. Men hen over sommeren vil stuer blive slået sam­men, mest om eftermiddagen, men også om formiddagen. Det bliver planlagt i forhold til hvor mange børn og voksne, der er på ferie. Vi gør vores bedste for, at børn, der skal på andre stuer, kommer på samme stue, er sammen med venner fra egen og fra den anden stue, og at de i videst muligt omfang er sammen med voksne fra deres egen stue. Dette gælder særligt for de mindste.

Hvis jeres børn får fast sommerbase på en anden stue, vil de også få en garderobe på den anden stue, så de og I ved, hvor deres tøj er.

Hvordan du finder dit barn, hvis han/hun er på en anden stue
Til højre for døren til fællesrummet, lige når I er kommet op ad de første fem trappetrin, hænger de sedler, der fortæller, hvilke stuer der er åbne, og hvor jeres barn er, hvis han/hun ikke er på egen stue. Ovenover sedlerne er en tegning af huset, så I kan finde alle stuer.

Grupper, ture og mødetid
Hele sommerperioden vil vi lave aktiviteter i mindre grupper. Det sker både med udgangspunkt i stuerne og på tværs af stuerne, så børnene lærer nye venner at kende – det gælder alle børn.

Vi fordeler børnene til ture og aktiviteter kl. 9.15, så jeg anbefaler, at I kommer senest kl. 9.15, så jeres barn får mulighed for at være i en gruppe og lave aktiviteter, der passer til netop ham/hende. Kommer I senere, vil der altid være personale og børn at lege med, men måske ikke lige de venner, man meget gerne ville være sammen med.

For grupperne 8A, 8B, 7 og 6 gælder, at de mødes på andre dage end normalt, ligesom grupperne bliver suppleret kl. 9.15. Derfor er det alle dage, I skal være her senest kl. 9.15.

Solcreme
I skal smøre jeres børn ind om morgenen, vi gør det igen efter frokost. Hvis I har glemt det, kan I selv hente solcreme i fællesrummet og smøre jeres barn ind inden afleveringen.

Vi anbefaler let løst tøj og en sommerhat eller kasket på de varme dage.

Personale
På Gul stue starter vores ny pædagog Linette den 1. august 2021. Det betyder, at Sham ikke længere skal være fast vikar på Gul stue. 

På Lilla stue stopper Heidi. Caroline Marie har længe været fast vikar og er nu fastansat pædagogmedhjælper.

På Rød stue er Lulu, der var pædagog og barselsvikar for Tanja, stoppet. Lulu kommer stadig hver mandag, og en af vores vikarer tilknyttes fast Rød stue, indtil Tanja kommer tilbage i starten af december 2021.

På Grøn stue starter den anden nye pædagog Clara 1. august 2021.

Randi, der er social normerings-pædagog overgår til social normerings-aktiviteter fra midt i august 2021.

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer og en dejlig ferie.

Hilsen

Alle i Børnehuset Gemmet
Merete

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.