Nyt april 22

Farvel og velkommen
Fredag 29. april skal vi sige farvel til vores 24 største børn, da de skal starte i skole. Vi ønsker alle held og lykke i fritidshjem og skole og er sikre på, de er klar til de nye udfordringer. Vi kommer til at savne dem og glæder os til at se dem på ”gamle børns dag” i efteråret.

I næste uge byder vi velkommen til nye børn og forældre. I perioden frem til 1. juni siger vi velkommen til 11 nye børn, og så kommer der to mere midt i august. Det vil være en stor hjælp, hvis I også byder de nye børn og forældre velkommen, ved at hilse på dem, præsentere jer osv., så de får en god start i Børnehuset Gemmet.

Lukkedag

Husk at vi har lukket fredag den 27. maj, som er fredag efter helligdagen Kristi himmelfartsdag. Det giver altså en lang weekend på fire dage til alle.

Sol og solcreme
Forårssolen titter frem. I skal huske at smøre jeres børn ind i solcreme om morgenen, men har I glemt det, må I gerne låne fra flasken i fællesrummet. Personalet smører først børnene med creme efter middagslur/­frokost.

Ændring i onsdagsgrupper
I uge 18, dvs. 2. – 6. maj, har vi ikke onsdagsgrupper, da vi mandag den 2. maj modtager otte nye børn. Det kræver vores fokus og faste voksne.

Fra uge 19, vil der komme en mindre justering af grupperne, så mange børn fra gruppe 1 og 2 bliver indtil sommerferien en gruppe for sig selv – gruppe 12.

I får mere information fra grupperne.

Børn fra 2017 og 2018
Årgang 2016, som skal i skole nu, er meget stor. Det betyder, at årgangen efter er meget lille. Vi har kun 12 børn fra årgang 2017 og har derfor besluttet, at de samles på Rød og Grøn stue. Det trådte i kraft 25. april, men børnene må selvfølgelig stadig gerne komme på deres tidligere stuer for at være sammen med de voksne og deres venner.

Det er første gang nogensinde, at vi har haft en så lille årgang, men når sådan noget opstår, er vi klar til at handle, så vi sikrer trivsel og udvikling for alle børn. Derfor har vi også meget fokus på, at årgang 2018 er den ældste på tre stuer. Derfor vil vi lave mange aktiviteter, både på tværs af stuerne og sammen med år­gang 2017. Det vil ske hele dagen, ikke kun i formiddagstimerne. Vi har fået minimumsnormeringer og har dermed fået langt bedre muligheder for at lave fokuserede aktiviteter mellem kl. 12 og 14 og om eftermid­dagen. Vi skal nok forsøge at huske at dokumentere, og personalet vil være opmærksomme på relationerne i og mellem grupperne og stuerne gennem hele dagen, upåagtede pædagogiske situationer, i legene osv.

Mange hilsner fra os alle

Merete

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.