Nyt om tilsyn, corona, grupper og vikarer

De fleste er kommet tilbage fra sommerferie, og mange nye børn er startet lige før, i løbet af og lige efter som­merferien. Velkommen til alle nye familier, vi glæder os til at lære jer og særligt jeres børn rigtig godt at kende.

Pædagogisk tilsyn
I juni måned havde vi pædagogisk tilsyn og fik seks gange "vedligeholdelse" - altså seks grønne smileyer ud af seks mulige. Det er vi naturligvis stolte af.

Tilsynsrapporten og vores bemærkninger inkl. fokuspunkter til det kommende år kan du se på vores hjemmeside fra den 5. september, når det hele er kommet gennem vores be­styrelse og kommunen.

Corona
Corona er stadig i Danmark, og vi skal stadig passe på hinanden ved at vaske/spritte og holde afstand.

  • Vi vasker stadig ALLE flader og berøringspunkter samt alt legetøj en gang hver dag.
  • Vi fortsætter med at modtage børn ved hoveddøren og aflevere dem samme sted.
    Vi har virkelig gode erfaringer med aflevering ved døren om morgenen. Der er så meget mere omsorg, ro, nærvær og gode lege, når personalet har tid til at holde fokus på dette frem for at tale med forældre. Sam­tidig gør den 100 % tydelige ramme for afleveringen, at børnene er godt forberedt på denne "overgang" - det skaber tryghed!
  • Vi har ikke legegrupper på tværs af stuerne med vores socialnormeringspædagoger. Iben vil være på Gul og Randi på Rød i den kommende tid. Så godt det er os muligt, vil vi også sikre ekstra personale på de øvrige stuer om formiddagen - det vil så være vikarer.
  • Det gælder stadig, at hvis I har behov for at tale med pædagogerne fra jeres barns stue, så forsøg at fange dem om eftermiddagen på legepladsen. Hvis det ikke er muligt, så giv "dørvogteren" besked om, at I gerne vil ringes op, eller skriv til gemmet@mail.tele.dk. Så vil pædagogerne ringe jer op på et tidspunkt, der passer ind i vores hverdag.


Hvis I har spørgsmål om corona, eller andet, så ring til mig (Merete) på 38 60 51 21 - tast 1.

Grupper på tværs
Vi ser et behov for, at vores største børn, født i 2014, 2015 og 2016, bliver tilbudt aktiviteter i større grupper med jævnaldrende børn - som i onsdagsgrupperne. Derfor vil der være særlige aktiviteter for dem en eller to formiddage om ugen. Disse aktiviteter starter fra den 31. august.

De berørte børn vil få seddel med hjem fra de pædagoger, der står for aktiviteterne. Vi overholder stadig alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, fordi vi må lave nødvendige pædagogiske aktiviteter på tværs af stuerne, når bare vi kan smitteopspore, hvis der opstår behov for dette.

Nye vikarer
En del af vores vikarer er stoppet helt eller delvist, fordi de er kommet ind på deres drømmestudie. Det betyder at vi ikke længere kan bruge Freja, Jonathan, Laura og Mathilde, og at andre erfarne vikarer vil få meget færre timer, fordi de også skal passe deres studier.

Det betyder også, at vi har fået nye vikarer: Sham, Caroline Marie, Magnus og Cecilie. Cecilie skal bl.a. stå for rengøring af legetøj, skift af sengetøj og lidt opvask om eftermiddagen.

Nana og Martin har heldigvis stadig mulighed for at bidrage til vores pædagogiske arbejde mange timer hver uge - det er vi meget glade for.

Mange hilsner fra alle i Gemmet

Merete
institutionsleder

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.