Nyhedsbrev juni 2019

Kære alle

Velkommen til de mange nye børn og familier. Vi glæder os meget over at se, at I falder mere og mere til i huset.

Tak til alle der kom til sommerfesten i fredags. Det er en fornøjelse at se, hvordan børnene nyder at holde fest sammen med jer forældre og deres venner, et sted hvor de er vant til at færdes og føler sig trygge. Tak til alle der gav en hånd med både før, under og efter festen, det siger jeg også på støtteforeningens vegne.

Vi skal desværre sige farvel til Amanda, der er ansat i en social normerings-stilling og derfor er i hele huset. Amanda er psykomotorisk terapeut og har fået et drømmejob inden for sit eget fag. Vi siger tillykke til Amanda, men er kede af, at hun ikke længere skal være en del af vores hver­dag. Amanda har sidste dag den 5. juli.

Ændringer i sommerferien
Vi har i modsætning til de kommunale institutioner i Københavns Kommune åbent hele sommeren, så alle børn passes i Børnehuset Gemmet og ikke i en anden institution. Den besparelse, der har betydet sommerferielukning i andre institutioner, har vi også fået pålagt, så vi skal altså finde besparelsen andre steder. Vi tror dog på, at vi kan finde bedre løsninger end at lade vores børn passe i en anden institution tre uger hen over sommeren. 

Som andre år vil vi også i år lukke stuer hen over sommeren, og i år lukkes Lilla stue og Blå stue i nogle uger. Når der på grund af ferie er færre børn, er det både hyggeligere og mere økonomisk fornuftigt at samle børnene i færre grupper.

Forældrene fra Blå og Lilla har fået særskilt brev om lukning af stuerne. Jeg vil opfordre jer andre til at tage godt imod stuens gæster fra andre stuer. Det er dejligt for alle børn at være sammen med venner fra andre stuer, så denne periode bidrager også til at styrke relationerne mellem børn fra forskellige stuer.

Hele sommeren vil der være meget tid på legepladsen, aktiviteter på tværs af stuerne og mange ture, hvor vi blander børn fra forskellige stuer. Hvis dit barn skal med på en tur, skal I være mødt kl. 09.15, hvor vi beslutter, hvem der skal med, kommer I senere, har vi fyldt gruppen op med andre børn.

Se opslag om dagens aktiviteter til venstre for Blå stues dør.

Der vil være opslag om børnefordelingen ved døren til fællesrummet.

Vi ønsker alle en dejlig sommer med masser af sol, oplevelser, afslapning og samvær med familien.

Hilsen personalet/ Merete

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.