Nyhedsbrev november

Kære forældre

Læs om juleaktiviteter, personalenyt og lukkedage i julen.

Vi vil gerne starte med at takke for jeres opbakning, så vi kunne holde to pædagogiske dage. Vi har arbejdet koncentreret på næste års årsplan og to fokuspunkter, som bliver at nedbringe støjen med pædagogiske tiltag og at blive bedre til at formidle vores arbejde til jer forældre. I får mere information om 2017, når bestyrelsen på sit møde sidst i januar har godkendt læreplaner, virksomheds­plan og årsplan.

Julen nærmer sig - og vi glæder os. Det er tid til nisser, hjerter, luciabørn, hygge, sange, god mad og samvær med familie og venner.

Glæd jer til mandag morgen - det bliver ekstra hyggeligt at ankomme til Børnehuset Gemmet.

Her får I en kalender over månedens fælles aktiviteter på tværs af huset, bemærk at der flere af dagene er anført en mødetid, som skal overholdes.

Mandag den 28. november  Julehygge på Grøn stue og Fællesrummet. Kom kl. 9.00. Hvis I afleverer senere end kl. 9.15, skal jeres barn afleveres på Blå stue.

Mandag den 5. december    Julehygge på Grøn stue og Fællesrummet. Kom kl. 9.00. Hvis I afleverer senere end kl. 9.15, skal jeres barn afleveres på Blå stue.

Onsdag den 7. december     

Vi skal i Brønshøj kirke til børnejulegudstjeneste. Vores største børn skal gå Lucia i kirken. MØDETID ER SENEST KL. 9.00. Alle går i kirke, så børnene kan ikke afleveres senere.
Når vi kommer hjem, spiser vi risengrød med smør og kanelsukker, og vi drik­ker saftevand - præcis som nisserne gør det.

Mandag den 12. december  Julehygge på Grøn stue og Fællesrummet. Kom kl. 9.00. Hvis I afleverer senere end kl. 9.15, skal jeres barn afleveres på Blå stue.
Kl. 15.00
er der julehygge på stuerne for børn og forældre. Vores største børn går Lucia-optog i hele huset. Se opslag på døren til fællesrummet.

Mandag den 19. december  Julehygge på Grøn stue og Fællesrummet. Kom kl. 9.00. Hvis I afleverer senere end kl. 9.15, skal jeres barn afleveres på Blå stue.

Tirsdag den 20. december    Susanne laver krybbespil (dukketeater) for børn over tre år, hun fortæller om Jesusbarnet.

Torsdag den 22. december   Joy laver lækker julefrokost til alle stuer, så der bliver fest for børn og personale.

Stuerne laver overraskelser med børnene. Det er jer, der skal overraskes, så spørg ikke for meget. Det er også en stor glæde for barnet at give sine forældre en gave, når alle andre giver og får gaver.


Personalenyt
Mikkel har opsagt sin stilling, han skal være leder af et stort institutionskøkken. Det er vi ikke glade for, men heldigvis har vi fået fat i den bedste afløser: Joy som var i køkkenet, mens Mikkel havde ferie og barselsorlov.

I ÅR HAR VI LUKKET OG HOLDER FERIE FRA LØRDAG DEN 24. DECEMBER TIL OG MED 1. JANUAR 2017

Vi ønsker alle en dejlig ferie og/eller en glædelig jul og håber, at alle familier får en masse dejlige timer sammen. Når I har fyldt maverne eller vil gøre plads til den gode mad, så gå endelig en tur og besøg gerne vores legeplads. Måske er der andre forældre at tale med og venner, jeres børn kan hygge sig med.

Mange hilsner og ønsker om et godt nytår

fra alle i Børnehuset Gemmet/Merete

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.