Nyhedsbrev august 2015

Nyhedsbrev fra Børnehuset Gemmet august 2015

 

Vi vil gerne byde velkommen til alle nye børn og deres familier. Vi er meget glade for, at I er blevet en del af vores fællesskab.

Da mange af de børn, der startede i forbindelse med vores udvidelse i 2013, er blevet eller bliver tre år, vil der også komme en del nye børn i september og oktober.

Personalenyt
Desværre skal vi sige farvel til Kasper i køkkenet. Han følger sin drøm om at blive kok og starter derfor som elev på en fin restaurant i Københavns centrum 1. september. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke. Kasper har sidste dag på fredag den 28. august 2015.

Vi har ansat en ny kok fra 1. oktober. Han hedder Mikkel.

I hele september måned får vi mad fra Foodsource, som er et stort firma, der laver mad til institutioner og skoler. Menuplanen vil I stadig kunne se på www.gemmet10.dk.

Vi har sagt velkommen til tre nye studerende fra seminariet. De skal være på Gul, Grøn og Lilla stue i 6 uger. Rød stue får også en EGU elev, Elejna, som skal være tilknyttet Børnehuset Gemmet de næste to år, men også på kortere skoleforløb.

Lørdag den 19. september skal alt personalet på førstehjælpskursus. Det betyder en del afspadsering på fredage og mandage i ugerne efter, så disse dage vil der være ekstra mange vikarer på arbejde.

Kommende aktiviteter
I denne uge (35) har vi naturuge for de 3- til 6-årige. I uge 37 har vi 0-2 års uge, her sætter stuerne fokus på aktiviteter for de 0- til 2-årige. Naturaktiviteter skal indgå, men der skal ikke være et tema for ugen.

Den 17. september fra kl. 15-16.45., holder vi eidfest. Hent dit barn, gå rundt i huset og få en hyggelig eftermiddag sammen. Der kommer indbydelse senere.

Vi har forældremøde for forældre til børn, der er startet i 2015, den 22. september. Bemærk, at det starter allerede kl. 16.00, og kl. ca. 17.30 er der spisning for forældre og børn. Der kommer indbydelse.

Regntøj, gummistøvler og ekstra trøje
Det er blevet tid til regntøj, gummistøvler og en ekstra trøje. Tjek lige, om alt passer i størrelsen.


Hilsen

Personalet i Børnehuset Gemmet/Merete

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.