Nyhedsbrev september 2017

Læs om en god sommer, nye børn og ansatte, onsdagsgrupper og Små synger sammen.

Sommeren er ovre, og vi er alle tilbage fra ferie. Vi har haft en dejlig musikuge og sommerfest. Tak til alle, der bidrog både på scenen, ved aktiviteterne og i støtteforeningens bod.

En helt særlig tak sendes til Michel (og hans mikrofonholder) for underholdningen, og til alle i støtteforeningen, der klarede alt vedrørende salg af drikkevarer, popcorn og T-shirts.

Vi har netop haft en god naturuge om sommerfugle og i denne uge har vi haft 0- til 2-års uge. Regn har vi haft masser af, så både store og små har været meget glade for gummistøvler og regntøj.

Nye børn
Vi har sagt velkommen til mange nye små børn - sådan er det hver sommer, når vores store børn star­ter skole og fritidsordning. Det er en fornøjelse at lære de nye familier at kende, vi håber, I er faldet godt til i Børnehuset Gemmet eller gør det meget snart. Vi får de sidste to nye børn på mandag.

Nyt personale
Vi har fået nye pædagoger på Gul stue, nemlig Bjørn, der skal være her 37 timer om ugen, og Katja der skal være her 25 timer om ugen. Og nye vikarer har vi fået, fordi Nana og Freja har startet uddan­nelse, og Memoona er gået på barsel. De nye vikarer hedder Mads, Maia og Jasmin. Velkommen til alle.

Onsdagsgrupper
I musikugen arbejdede vi i onsdagsgrupperne. Fra næste uge er der onsdagsgrupper hver onsdag. Det betyder, at I skal have afleveret og sagt farvel til jeres barn/børn senest kl. 9.15. Det er meget vigtigt for børnene og starten på dagens aktiviteter, at personalet har tid til at hjælpe børn rundt til deres grupper fra kl. 9.15.

I kan læse om onsdagens aktiviteter lige ved hoveddøren foran elevatoren.

Små Synger Sammen
I går - torsdag - har vi været til "Små synger sammen" på Bellahøj Friluftsscene. Det er et stort årligt sangarrangement for bydelens børn. Her markeres, at sang er vigtigt, ikke mindst for små børn, og at der skabes et fantastisk fællesskab, når vi synger sammen.

Årets tema var afrikanske sange og rytmer, så vi har brugt ugen til at øve de sange, vi sang i forbind­else med arrangementet.

Hilsen

alle i Børnehuset Gemmet
15. september 2017

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.