Nyhedsbrev nov 2021

Læs her om: Aflevering udenfor, kun stueopdeling, test ved sygdom og anden coronainformation.

Kære forældre

Som varslet i søndags er der nye retningslinjer fra Københavns kommune. Det er tiltag, der bør betyde, at hvis smitten igen kommer til Børnehuset Gemmet, så undgår vi mest muligt at smitte hinanden.

De nye retningslinjer vil gælde indtil smitten i Københavns kommunes er faldet syv dage i træk.

Hos os betyder det:

 • At vi igen skal være stueopdelt, alle de timer vi er inde.
 • At der ikke er onsdagsgrupper eller andre aktiviteter på tværs af huset (bortset fra gruppe 8, der mødes ude)
 • At vi opfordrer jer, der har mulighed for det, til først at aflevere kl. 8.00, hvor vi går ud på alle stuer.
 • At vi altid lukker ude fra kl. 15.50 - så hvis vejret er rigtig dårligt, opfordrer vi til, at I henter så tidligt, som det er muligt for jer.
 • I skal aflevere ved hoveddøren og altså ikke gå med ind i huset. Der vil stå en vikar (eller fast personale) og tage imod jeres barn, for så at følge ham/hende op på stuen, hvor personalet tager imod i garderoben og hjælper med at komme i gang med dagen.
 • Når I henter, vil en vikar (eller fast personale) stå i døren. Når I kommer, henter han/hun barnet på stuen og følger det ned til dig.
 • Personalet spritter, vasker og lufter ud efter gældende retningslinjer.


Vi har prøvet disse retningslinjer i lange perioder tidligere i epidemien, så det skal nok gå fint, men vi må hjælpe hinanden.

 • Vær søde og venlige mod personalet i døren. Hjælp ved at sige jeres barns navn og stue, mange af dem kan ikke huske alle jer forældre.
 • I nogle tilfælde tager det lidt længere tid at hente og aflevere, men de fleste gange er det nok hurtigere for jer. Sørg for at sætte lidt ekstra tid af og husk overtøj. I skal vente udenfor.
 • Det bliver svært for os at få en god kontakt med jer forældre. Men vi lover, at små beskeder bliver givet til ”dørvogterne” - og vi går selv ned til jer eller ringer jer op, hvis der er noget vigtigt.
 • Hvis I har spørgsmål, eller noget I gerne vil tale med os om, så send en mail til gemmet@mail.tele.dk, så skal jeg sørge for, at personalet ringer jer op, så snart de har tid. 
 • Læs og følg opslagene ved håndvaske og døren, det betyder noget, at vi hjælper hinanden.

 

Sygdom hos børn
Hvis jeres barn er syg med feber, snot, host, nys osv., skal barnet testes og må først komme i institution igen, når I har en negativ test, eller barnet har været rask i 48 timer.

Hvis jeres barn har været i kontakt med en coronasmittet her i Børnehuset Gemmet, vil I blive ringet op, og vi fortæller jer om test osv. Jeres barn må godt komme i Børnehuset Gemmet, mens I venter på svar på test.

Husk altid at give os besked, hvis jeres barn er smittet, eller hvis en i bopælen er smittet.

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler - også midt på dagen - for at jeres børn ikke er sammen på tværs af stuerne. De må dog godt sove i hver deres krybbe/vogn i liggehallen. De børn, der normalt sover i fællesrummet, vil sove på stuerne indtil videre.

Vi håber, at disse ændringer i vores hverdag er nok, og at Københavns Kommune snart har så få smittede, at vi igen er tilbage i normal hverdag.

Har I spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Hilsen

Merete

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.