Nyhedsbrev nov 2017

Kære forældre

Her får I lige en hilsen fra Børnehuset Gemmet.

Siden jeg skrev sidst, er Katja startet som ny pædagog på Gul stue. På Rød stue er Vinni startet som ny pædagog 1. november.

Velkommen til både Vinni og Katja.

Chili, der er pædagog på Rød stue, har opsagt sin stilling. Derfor vil Amanda være fast pædagog på Rød stue 25 timer om ugen, mens de øvrige timer vil blive besat af vores søde vikarer. Vi begynder selvfølgelig straks at søge ny pædagog.

I den periode, hvor Amanda er på Rød stue, vil Lisa fra Grøn stue varetage hendes res­sourcetimer i hele huset - det vil sige legegrupperne samt en formiddag om ugen på Gul og Rød stue. Lisas timer på Grøn stue vil blive besat af husets søde vikarer.

Clara og Tanja stopper planmæssigt deres praktik, fordi de skal tilbage til UCC og teori­en. På Rød stue starter Arbresha 1. december, men på Grøn stue må vi vente til 1. febru­ar, for den studerende, der skal være på Grøn, skal lige afholde sin barselsorlov. Indtil hun kommer, vil Nana være vikar på Grøn stue.

Vi hjælper hinanden i hele huset, og derfor flytter vi indimellem rundt på personalet, så en enkelt stue ikke bliver særligt hårdt ramt. Da vi har tre eller fire pædagoger på alle stuer, er der stadig uddannet personale nok på alle stuer, selv om I vil møde flere vikarer.

Juletiden nærmer sig
Juletiden nærmer sig, og I vil i næste uge modtage vores kalender for december måned. Der er både dage, hvor I skal komme kl. 9.15, og dage med særlige arrangementer for børn og forældre.

Allerede nu kan jeg sige, at vi har julesamling mandag den 27. november, hvor alle mødes på Grøn stue og julehygger. Jeres barn/børn skal være afleveret, og I skal have sagt farvel, vinket osv. kl. 9.15. Hvis I kommer senere, skal I aflevere på Blå stue, hvor per­sonale vil modtage børnene, som så ikke kan deltage i julesamlingen på Grøn stue.

 

Hilsen

Merete
23. november 2017


Hent nyhedsbrevet som pdf her.

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - torsdag:
7.00 - 17.00

Fredag:
7.00 - 16.10

Vi har lukket i weekender og på helligdage samt på de af bestyrelsen vedtagne lukkedage. Se under menupunktet Årsplan.

Kontakt

Børnehuset Gemmet v/Brønshøj Menighed
Gemmet 10
2400 København NV

Tlf. 38 60 51 21
Mail gemmet@mail.tele.dk

Ean-nummer: 5798009693143
Cvr-nummer: 61 02 26 19

Leder Merete Grave
Souschef Rikke Dalgaard

Henvendelser angående fejl, mangler og ideer til hjemmesiden kan også sendes til webmoster.